Veelgestelde vragen

Zijn de gesprekken die ik voer echt?

De vreemde die je spreekt is inderdaad ook een echte bezoeker. Wij voeren verder geen controles uit op hoe mensen zich voordoen. Wij raden aan om altijd op te letten en waar mogelijk contact gegevens te controleren. Bij identiteitsfraude kan je contact met ons opnemen en zullen wij indien nodig ingrijpen.

Is het gebruik van deze Chat dienst gratis?

Ja, de basis functionaliteit is gratis beschikbaar. Voor extra mogelijkheden kunnen wij om een betaling vragen.

Kan ik aangeven met wie ik wil chatten?

Je kan je eigen profiel invullen. Wij nemen deze gegevens mee bij het matchen van chatters. Suggesties die wij doen kunnen buiten eventuele voorkeuren vallen.

Mijn webcam werkt niet. Hoe kan ik dit repareren?

Zorg ervoor dat je Flash geïnstalleerd hebt. Tevens dien je ervoor te zorgen dat je een stabiele en relatief snelle internetverbinding hebt.

Valt er iets te doen aan de vele ‘m/v’ vragen?

Hoe vaak je dit tegenkomt hangt erg af van wat je eigen reputatie is. Bij een goede reputatie tref je dit soort mensen minder vaak.

Ik las iets over reputatie. Wat is dit?

Wij geven alle chatters een reputatie. Deze gaat van zeer slecht naar uitstekend, met meerdere stappen ertussen. De reputatie wordt automatisch bepaald naar aanleiding van verschillende factoren zoals de gemiddelde lengte van gesprekken en inhoud daarvan. Je wordt altijd gekoppeld aan iemand die een vergelijkbare reputatie heeft. Chatters die een goede reputatie hebben krijgen daar bovenop ook nog eens vaker nieuwe en mobiele chatters te spreken.

Ik denk dat ik met iemand spreek die ik al eerder heb gesproken. Kan dit kloppen?

Als jij iemand spreekt en het gesprek wordt beëindigd, zal je diegene niet opnieuw spreken voor de volgende 3 uren. Daarna is de kans aanwezig dat je diegene opnieuw spreekt.

Welke informatie houden jullie bij van mij?

Wij raden je aan om ons privacybeleid te lezen. In het kort komt het erop neer dat wij je gegevens niet verkopen aan derden en de meeste gegevens max. 14 dagen bewaard worden.

Is er een App voor Android, iPhone of iPad?

Ja er zijn gratis Chat Met Vreemden apps te vinden in Google Play Store en de Apple App Store. Meer informatie.

Wat kan ik doen als ik met iemand chat die negatief aanwezig is?

Je kan deze chatter melden door te klikken op ‘Meld misbruik’. Ons systeem zal deze chatter blokkeren als hij zich vaker misdraagt.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem aan ons door te mailen naar info@chatmetvreemden.nl .